Menu

Lyofilizované BARF kompletní směsi

 

Dokonalá kombinace kvality a přírodních surovin!

Rawfan mrazem sušené (lyofilizované) BARF kompletní směsi přinášejí nejvyšší kvalitu pro vaše čtyřnohé miláčky. Vyrobené ručně z vybraných surovin obsahují kvalitní svalovinu, výživné přílohy, zeleninu, bylinky, semínka a omega 3 a 6 mastné kyseliny. Každá směs je dále vyvážena všemi potřebnými minerálními látkami a vitamíny, což zajišťuje, že se jedná o 100% vyvážené krmivo bez potřeby dalšího doplňování.

Proces lyofilizace, kterým suroviny procházejí, je revoluční a velice šetrný. Mrazem sušením jsou zachovány všechny důležité živiny, enzymy, minerální látky a vitamíny, na rozdíl od jiných způsobů zpracování, jako je například sušení za vysokých teplot. Lyofilizované produkty jsou zcela hygienicky bezpečné a mají dlouhou trvanlivost. Nemusíte je uchovávat v lednici nebo mrazničce, což výrazně zjednodušuje jejich skladování.

Díky unikátnímu zpracování jsou naše produkty Rawfan plné přirozené chutnosti a vůně. Vaši mazlíčci je přijmou s radostí, neboť jsou chuťově neodolatelné. Lyofilizované směsi se tak stávají ideální alternativou pro cesty, dovolené a další situace, kdy nemáte po ruce mrazničku pro skladování mraženého BARFu. Tato forma stravy je také vhodná pro ty, kteří mají problémy s konzumací syrové stravy.​

 

Čistě přírodní a vyvážené ve všech směrech!

 bez konzervantů, barviv a dochucovadel

 100% vyvážená strava

 výživová hodnota stejná jako u syrových produktů

 sestaveno nutričním specialistou

 splňuje všechny normy a požadavky pro krmiva

 skvělou alternativou nejen cesty

 zachována původní chuť a vůně syrových surovin

 

Informace k dávkování a krmení

Je nutné si uvědomit, že 200 g lyofilizovaného BARFu odpovídá 800 g syrového krmiva. To znamená, že mají stejnou energetickou hodnotu a obsahují stejné množství živin, minerálů a vitamínů. Díky lyofilizaci, která odstraní vodu, je mrazem sušený BARF koncentrován v poměru 1:4 ve srovnání s čerstvými surovinami.

V případě určování doporučené denní dávky stravy pro pejsky je obecně uvedeno, že by měla být vypočítána na základě jejich hmotnosti. Orientační hodnotou je 3-4% váhy psa. Nicméně je nutné brát v úvahu, že tyto výpočty jsou pouze přibližné a optimální denní dávka je ovlivněna několika důležitými faktory. Tyto faktory zahrnují úroveň aktivity pejska, jeho věk, plemeno nebo aktuální zdravotní stav. Je tedy vhodné individuálně přizpůsobit stravování psa, aby bylo zajištěno optimální zdraví a kondice zvířete.​

Pro příklad u zdravého dospělého psa s váhou kolem 15 kg se doporučuje denní dávka syrového BARFu ve hmotnosti zhruba 450g (samozřejmě záleží na jeho složení a kvalitě). V případě lyofilizovaných produktů bude hmotnost dávky 4x nižší, tedy přibližně 110g. Obě formy stravy poskytnou stejné množství živin a energie. Je tedy možné vybírat mezi syrovým BARFem a lyofilizovanými produkty dle individuálních preferencí a potřeb pejska. 

 

Tabulka dávkování

​* doporučená denní dávka může být ovlivněna věkem, plemenem, aktivitou a stavem pejska.

 

Doporučení

✓ Krmivo je možné podávat suché nebo zalité vodou.

✓ Misku s lyofilizovaným krmivem zalijeme vlažnou vodou (cca 40ml na 10g krmiva), po pár minutách zamýcháme

✓ Skladujte v suchu a chladu, bez přítomnosti slunečního záření

 

 

Dopřejte vašim psům tu nejlepší stravu Rawfan, která je přirozená, kvalitní a snadno použitelná i mimo domov.