Menu

Objevte, čím je Rawfan výjimečný.

 

Jak připravujeme naše BARF produkty?

Naše produkty jsou pečlivě vytvořeny s důrazem na použití těch nejkvalitnějších surovin, pocházejících od našich spolehlivých lokálních dodavatelů. Tento výběr zaručuje, že naše krmivo splňuje přísné standardy kvality, které byste očekávali od produktů určených i pro lidskou spotřebu.​ Naše kompletní směsi jsou pečlivě připravovány z prvotřídní svaloviny a vnitřností, výživných příloh, čerstvé zeleniny, bylinek, semínek a olejů bohatých na omega 3 a 6 mastné kyseliny. Nezapomínáme ani na důležité vitaminy a minerální látky, které jsou nezbytné pro zdravou a vyváženou stravu. Díky pečlivě vyváženému složení poskytují naše produkty komplexní výživu, která již nevyžaduje žádné další doplňky. Každá složka má svou specifickou roli a společně tvoří výživný základ pro aktivní a zdravý život vašeho mazlíčka.

 

Vyrobeno ručně a s láskou ke psům

Naše BARF produkty vynikají také díky ruční výrobě, která je s láskou věnována každému čtyřnohému příteli. Tento přístup nám umožňuje pečlivě sledovat každý krok výrobního procesu, a tak zajistit, že naše směsi jsou vždy vyvážené a prvotřídní kvality.

Ruční výroba poskytuje nejen přesnost a důkladnost, ale také osobní dotek, který zaručuje, že každá směs je připravena s maximální péčí a oddaností. Při výrobě klademe důraz na dodržování přísných zdravotních a hygienických norem, abychom zajistili bezpečnost a špičkovou kvalitu našich produktů.​

 

100% vyvážená strava

Jednou z klíčových výsad naší stravy je především její 100% vyváženost. Každá směs je pečlivě sestavena tak, aby byla biologicky plnohodnotná a zároveň obsahovala optimální množství živin, minerálů a vitamínů pro všechny věkové kategorie psů. Rozumíme tomu, že potřeby psa se mohou lišit v závislosti na jeho věku, velikosti, aktivitě, zdravotním stavu a dalších faktorech.

Cílem je poskytnout každému pejskovi vhodnou a vyváženou stravu, která mu pomůže zůstat zdravý a plný energie.​ Abychom toho dosáhli, zaměřujeme se na vlastní doplňkové zdroje minerálů a pečlivě sledujeme kvalitu a bezpečnost všech surovin, které do našich směsí zařazujeme.

 

Individuální přístup

Rawfan na míru nabízí individuální přístup a umožňuje sestavit krmivo přesně podle potřeb každého jednotlivého pejska.​ Na rozdíl od obecných schémat poměrového vyvážení (maso, zelenina, kosti), které jsou běžně dostupné a často diskutované na internetu, nabízí naše služba skutečně individuální řešení.​

 

Pro zdravé i nemocné pejsky

Specializujeme se na poskytování stravy pro všechny pejsky, včetně těch, které trápí zdravotní potíže. Každý takový případ je individuálně řešen ve spolupráci s klientem a konzultován s odborníkem na výživu psů MVDr. Evou Štercovou, PhD. Na základě této spolupráce jsou posouzeny specifické potřeby pejska a navržena vhodná strava.

 

Bez použití kostí

Jednou z častých otázek, kterou dostáváme, je zařazení kostí do stravy pejsků. U nás kosti ve směsích nenajdete, a to z důvodu zajištění optimální vyváženosti stravy. Zařazení kostí totiž přináší riziko nerovnoměrného obsahu vápníku, fosforu a dalších minerálních látek, které se liší v závislosti na typu a stáří zvířat, ze kterých kosti pocházejí. Pokud bychom spoléhali na přidávání kostí jako zdroje vápníku a dalších minerálních látek, nemohli bychom určit jejich skutečný obsah, který může značně kolísat. Pes pak může trpět jejich nedostatkem nebo nadbytkem.   

Dalším negativním aspektem je, že některým psům mohou kosti vadit a narušovat jejich trávení. Proto pro dosažení optimálního množství všech minerálních látek a vitamínů, využíváme vlastní doplňky stravy, díky kterým je možné mít obsah a vzájemný poměr jednotlivých látek a stopových prvků vždy pod kontrolou. 

Je však důležité zmínit, že žvýkání kostí může pomáhat při udržování čistých zubů a je pro mnoho psů zábavnou činností. Pokud váš pejsek snáší žvýkání kostí dobře, můžete mu mimo běžnou krmnou dávku nabídnout bezpečné masité kosti, jako jsou měkké drůbeží skelety nebo telecí žebra. Tímto způsobem můžete spojit zdravotní benefity s potěšením z žvýkání.​

 

Kosti vs. doplňky stravy

Přírodní suroviny mají různorodý a velmi kolísavý obsah živin a snadno tak dojde k situaci, kdy jsou některé látky v nedostatku a jiné v nadbytku. Naše doplňky mají oproti tomu standardní a přesně deklarované složení. Je známé a vědecky prokázané, že v syrové stravě složené pouze z přírodních surovin chybí zejména stopové prvky, nejčastěji měď, zinek, jód a mangan. V závislosti na druhu a množství použitých kostí pak kolísá množství vápníku a fosforu, kterých může být nedostatek stejně jako nadbytek. Kosti jako doplněk syrové stravy mají velmi variabilní zastoupení vápníku a fosforu, takže jejich správné množství lze odhadnout poměrně obtížně. Více se můžete dočíst na stránce Často kladené otázky a odpovědi.

 

Schválená receptura

Produkty Rawfan představují špičku v oblasti výživy psů, a to díky pečlivé práci a odbornému dohledu MVDr. Evy Štercové, Ph.D., specialistky na výživu psů. Naše receptury jsou důkladně sestaveny tak, aby splňovaly přísné nutriční standardy FEDIAF (Evropská federace výrobců krmiv pro domácí zvířata), AAFCO a také normy NRC. Tím zajišťujeme, že každý produkt Rawfan je nejen vysoce kvalitní, ale také maximálně bezpečný pro vaše zvířecí společníky.​

Pod vedením MVDr. Štercové se zaměřujeme na vytváření receptur, které nejenže respektují aktuální výživové trendy, ale také zajišťují vyváženost a plnohodnotnost každé porce. Pečlivě volíme suroviny, které jsou nejen čerstvé a přírodní, ale také výživově bohaté, aby každé krmivo podpořilo zdraví, vitalitu a spokojenost vašeho pejska.​

 

Co mi přijde domů?

Naše produkty Rawfan nabízíme ve třech praktických velikostech balení, které pokryjí potřeby vašeho mazlíčka na 10, 20 nebo 30 dní. Tímto způsobem si můžete zvolit variantu, která nejlépe vyhovuje vašemu rozvrhu a potřebám vašeho psa.​ Abychom vám co nejvíce usnadnili krmení, pečlivě naporcujeme jednotlivé dávky na každý den zvlášť. ​​Objednávku standardně doručujeme do 3 - 5 dnů od objednání. Veškeré další nezbytné informace postupně zjistíte v průběhu vaší objednávky a všechny informace si můžete prohlédnou také v košíku.

 

Věrnostní program a opakované objednávky

Registrací v našem klientském portálu získáte okamžitý přístup k několika výhodám. Kromě sledování vašich objednávek získáte trvalou 4% slevu na veškeré nákupy jako registrovaný uživatel. Hlavní funkcí je jednoduché opakování předchozích objednávek, které můžete případně snadno upravit před dokončením. Více informaci o věrnostním programu si můžete přečít v článku Slevy a výhody pro registrované uživatele​.

 

"Haf! Do misky barf."