Menu

Slevy a výhody pro registrované uživatele: Zjednodušte si nákupy s námi!

 

Co vám registrace v našem klientském portálu přinese?

 

- Trvalá 4% sleva na veškeré nákupy  

Jako registrovaný uživatel máte nárok na trvalou slevu 4 % na všechny produkty. Tato sleva se na vaše objednávky automaticky aplikuje, což vám umožní ušetřit při každém nákupu! To je přece skvělá motivace, jak přispět k výživě vašich čtyřnohých přátel kvalitními produkty.

- Jednoduché opakování objednávek  

Máme pro vás skvělou funkci – jednoduché opakování objednávek. Ušetřete si čas! Stačí pár kliknutí a můžete snadno objednat to, co jste si už dříve vybrali. Nepotřebujete opět procházet celou nabídkou; jednoduše upravte svou předchozí objednávku a dokončete ji.

 

Nové funkce pro ještě pohodlnější nakupování

Dále vám chceme s radostí oznámit, že neustále pracujeme na zlepšování našich služeb. Naším cílem je, aby byl každý nákup nejen pohodlný, ale také rychlý a efektivní. Proto plánujeme zavedení několika nových funkcí:

 

- Automatická objednávka: Tato funkce vám umožní nastavit opakované objednávky, což vám zajistí, že vaše oblíbené produkty budete mít vždy na dosah ruky bez nutnosti každodenního plánování.

- Registrace vašich pejsků: Umožní vám pohodlně spravovat informace o vašich mazlíčcích a usnadní nám to přizpůsobení nabídek a doporučení na míru. Budete mít tak na jedno místo shromážděny informace o výživě a zdravotním stavu vašich čtyřnohých přátel.

- Vytvoření bonusových programů: Rádi bychom vás odměnili za vaši loajalitu. Chystáme rozšířit naše věrnostní programy, abyste získávali bonusy a slevy na další nákupy za vaši důvěru a podporu.

- Individuální slevy: Na základě vašich preferencí a historie objednávek vám budeme moci nabídnout individuální slevy na produkty, které máte rádi. Oceníme tak vaši věrnost ještě více!

- Lepší přehled a zjednodušení práce při objednávání: S naším zmodernizovaným uživatelským rozhraním budete mít všechny potřebné informace na dosah ruky. Nejen, že vám nabídneme přehled o vašich objednávkách, ale také snadný přístup k sledování jednotlivých produktů a novinkám, které vás zajímají.

 

Jak se registrovat?

Pokud ještě nemáte registraci, neváhejte a připojte se k nám! Registrace je rychlá a jednoduchá. Stačí kliknout na tlačítko "Registrace" pod tímto textem. Jakmile se zaregistrujete, obdržíte potvrzovací e-mail a možnost začít těžit z výhod, které nabízíme.

Vaše pohodlí je naší prioritou, a proto se snažíme přijít se stále novými inovacemi, které vám zjednoduší život. Neváhejte a připojte se do našeho klientského portálu, abyste mohli lépe starat o zdraví a spokojenost svých mazlíčků!

 

Děkujeme, za vaši přízeň. Těšíme se, až s vámi budeme sdílet další novinky a zlepšení, která přicházejí.