Menu
Mrazem sušená VEPŘOVÁ KOTLETA pro psy a kočky
Zpět na nabídku

Mrazem sušená VEPŘOVÁ KOTLETA pro psy a kočky

Mrazem sušený (lyofilizovaný) velmi chutný a zdravý pamlsek vhodný pro psy a kočky, bez konzervantů, barviv a dochucovadel. Vepřová kotleta je zdrojem kvalitních plnohodnotných bílkovin s velmi dobrou stravitelností. Vepřové maso lze považovat za hypoalergenní. Vhodný pro aktivní nebo pracovně zatěžované pejsky.

Zvolte variantu:

Dostupnost: Skladem
+ -

Doručujeme po celé ČR, expedujeme do 24 hodin od objednání. Pro pamlsky a mrazem sužený BARF můžete využít i Zásilkovou s doručením na výdejní místa. Více informací

Popis

Složení: 100% vepřové maso

Vepřové maso (vepřová kotleta) se řadí se mezi červená masa, obsah svalového barviva je v něm ale nižší než např. v hovězím. Má světle růžovou barvu a bývá v různém rozsahu prorostlé tukem. Patří mezi tučnější druhy masa, díky tomu se hodí především pro výživu vysoce aktivních nebo pracovně zatěžovaných psů. Obsah tuku závisí na části, odkud maso pochází, na stáří zvířete, způsobu výživy a dalších faktorech. U nás se prasata poráží ve věku přibližně 5–6 měsíců při hmotnosti kolem 110 kg. Tím se získá křehké a chutné maso s jemnou konzistencí a nižší tučností. Kotleta zahrnuje hřbetní svaly s nižším podílem tuku, proto se řadí mezi libovější části vepřového masa. Je zdrojem kvalitních plnohodnotných bílkovin s velmi dobrou stravitelností. Obsahuje kolem 5 – 10 % tuku a 20 % bílkovin. Vepřové maso lze považovat za hypoalergenní, výskyt alergií na vepřové bílkoviny je u psů velmi nízký a pohybuje se kolem 2 %.

Výrobek je lehce stravitelný i pro starší a nemocné pejsky.

Vyrobeno ručně v České republice. 

Co je to lyofilizace?

Jedná se o revoluční a nejšetrnější proces zpracování potravin, kdy dochází k sušení krmiva mrazem. Odvádí se pouze vlhkost z čerstvého masa i ostatních surovin, aniž by došlo k ohřevu, takže jsou zde ponechány všechny tak důležité živiny a vitamíny v té největší možné míře oproti klasickému konvenčnímu sušení. 

Analytické složky: hrubý protein 79,2 %, hrubé tuky 19,2 %, hrubý popel 3,25 %, hrubá vláknina 2,1 %, vlhkost 1 %

K výrobě 25 g lyofilizovaného vepřového masa bylo použito 120 g syrového vepřového masa.