Menu
Mrazem sušené LIBOVÉ HOVĚZÍ maso pro psy a kočky
Zpět na nabídku

Mrazem sušené LIBOVÉ HOVĚZÍ maso pro psy a kočky

Mrazem sušený (lyofilizovaný) velmi chutný a zdravý pamlsek vhodný pro psy a kočky, bez konzervantů, barviv a dochucovadel. Hovězí maso je důležitým zdrojem plnohodnotných a vysoce kvalitních bílkovin. Kromě toho je hovězí maso bohaté na železo, fosfor a vitamíny skupiny B. Jedná se o nejhodnotnější část hovězího masa (hovězí zadní).

Zvolte variantu:

Dostupnost: Skladem
+ -

Doručujeme po celé ČR, expedujeme do 24 hodin od objednání. Pro pamlsky a mrazem sužený BARF můžete využít i Zásilkovou s doručením na výdejní místa. Více informací

Popis

Složení: 100% hovězí maso

Hovězí maso je důležitým zdrojem plnohodnotných a vysoce kvalitních bílkovin. Kromě toho je bohaté na železo, fosfor a vitamíny skupiny B. Naproti tomu má nízké zastoupení vápníku a jódu a také nižší obsah vitamínů A, D a E. Patří mezi tzv. červená masa s vyšším podílem svalového barviva myoglobinu, který poskytuje zdroj železa a dodává mu světle až tmavě červenou barvu. Mezi zadní hovězí se počítá kýta, plec, svíčková a roštěnec. Jedná se o nejhodnotnější části hovězího masa. Je tvořeno většími svaly s nižším podílem tuku, proto je typicky spíše libové. Obsahuje v průměru 20 – 25 % bílkovin a 0,5 – 9 % tuku. Tuk v hovězím mase obsahuje zejména mononenasycené a nasycené mastné kyseliny. Stravitelnost čerstvého hovězího masa s nižším podílem vaziva je velmi vysoká a může přesahovat 90 %.

Výrobek je lehce stravitelný i pro starší a nemocné pejsky.

Vyrobeno ručně v České republice. 

Co je to lyofilizace?

Jedná se o revoluční a nejšetrnější proces zpracování potravin, kdy dochází k sušení krmiva mrazem. Odvádí se pouze vlhkost z čerstvého masa i ostatních surovin, aniž by došlo k ohřevu, takže jsou zde ponechány všechny tak důležité živiny a vitamíny v té největší možné míře oproti klasickému konvenčnímu sušení. 

Analytické složky: hrubý protein 75, 8%, hrubé tuky 20, 5%, hrubý popel 2,99 %, hrubá vláknina 2,0 %, vlhkost 1 %

K výrobě 25 g lyofilizovaného hovězího masa bylo použito 120 g syrového hovězího masa.